Τεράστια επένδυση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκαλύπτει το μεγάλο σχέδιο!

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, παρουσίασε το φιλόδοξο όραμά του για την ομάδα, που περιλαμβάνει την ανακατασκευή του ιστορικού γηπέδου «City Ground». Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο BBC, σκοπεύει να μεταμορφώσει την έδρα της ομάδας σε ένα σύγχρονο στάδιο χωρητικότητας 50.000 θέσεων.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, υπό την καθοδήγηση του Μαρινάκη, έχει ήδη πραγματοποιήσει τεράστια βήματα προόδου. Από την εποχή που πάλευε για την επιβίωσή της στην Championship, έχει εδραιωθεί στην Premier League, κερδίζοντας και πάλι την υποστήριξη των οπαδών της. Χαρακτηριστικό είναι το πανό που ανήρτησαν οι φίλαθλοι, αποκαλώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη «Σερίφη του Νότιγχαμ», ένδειξη της αγάπης και του σεβασμού που έχει κερδίσει.

Το όραμα για το νέο γήπεδο

Η αναβάθμιση του «City Ground» αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του Μαρινάκη. Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε την αύξηση της χωρητικότητας από 30.000 σε 42.000 θέσεις, με την ανακατασκευή της κερκίδας Πίτερ Τέιλορ και την επέκταση της κερκίδας Μπρίτζφορντ. Ωστόσο, τα σχέδια αυτά συνάντησαν εμπόδια, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του συλλόγου και του Δημοτικού Συμβουλίου του Νότιγχαμ βρέθηκαν σε αδιέξοδο. Ο δήμος, ο οποίος κατέχει τη γη όπου βρίσκεται το γήπεδο, πρόβαλε αυξημένες απαιτήσεις, καθυστερώντας την υλοποίηση του έργου.

Παρά τα εμπόδια, ο Μαρινάκης αποδείχθηκε αποφασισμένος να προχωρήσει. Τον Ιούλιο, η Φόρεστ κατάφερε να εξαγοράσει τη γη από τον Δήμο του Νότιγχαμ, διασφαλίζοντας έτσι το μέλλον της ομάδας για τα επόμενα 126 χρόνια. Με αυτή την κίνηση, ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία ενός γηπέδου που θα φιλοξενεί περισσότερους από 50.000 φιλάθλους, ενισχύοντας τη δυναμική της ομάδας και την παρουσία της στην Premier League.

Τα επόμενα βήματα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν περιορίζεται απλώς στην ανακατασκευή του γηπέδου. Ο ίδιος εκφράζει τη βούλησή του να δημιουργήσει ένα από τα κορυφαία γήπεδα της Αγγλίας, ενισχύοντας την παράδοση και τη σχέση της ομάδας με την πόλη του Νότιγχαμ. «Το νέο γήπεδο δεν είναι μόνο για την ομάδα. Είναι για την πόλη και την κληρονομιά της. Θέλω να προσφέρουμε στους οπαδούς μας μια ανεπανάληπτη εμπειρία, με ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η στήριξη του κόσμου και η επόμενη μέρα

Η στήριξη των οπαδών είναι αναμφίβολα σημαντική για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος. Η λίστα αναμονής για τα εισιτήρια διαρκείας είναι ήδη τεράστια, γεγονός που επιβεβαιώνει την ανάγκη για μεγαλύτερο γήπεδο. Ο Μαρινάκης είναι βέβαιος ότι το νέο «City Ground» θα γεμίζει σε κάθε αγώνα, δίνοντας νέα πνοή στον σύλλογο και την πόλη.

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ηγείται αυτής της προσπάθειας, η Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται να οδεύει προς μια νέα εποχή, όπου το παρελθόν συναντά το μέλλον και η παράδοση της ομάδας ενισχύεται από μια σύγχρονη υποδομή.

Πηγή : https://www.redfreaks.gr/terastia-ependysi-o-vangelis-marinakis-apokalyptei-to-megalo-schedio/